Neva M. Hafner


je glasbeno pot v nižji glasbeni šoli začela kot flavtistka, z učenjem saksofona pa resneje začela na Srednji glasbeni šoli v Ljubljani, študij pa nato končala pri prof. Matjažu Drevenšku na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Izpopolnjevala se je na seminarjih pri C. Delanglu, V. Davidu, Kenneth Tze-ju, L. Mlekuschu in drugih. Svoje znanje danes z veseljem podaja naprej učencem na Glasbeni šoli Laško Radeče.
Z učenjem petja je pričela pri Ireni Vidic in nadaljevala na seminarjih pri Milesu Griffithu in Romy Camerun. Bila je pobudnica in vodja cikla Jazzin' v okviru ŠKLAB-a, kluba zasavskih študentov, ter programski vodja cikla koncertov JazZagorje. Je članica Pihalnega orkestra Svea Zagorje, kot pevka ali saksofonistka pa deluje kot solistka ali v sodelovanju z drugimi skupinami in solisti (Eva Hren, Iva Stanič, Katrinas, Pax, Orleki, Jure Tori, Folk Idoli, Neva Marn in Kud KUD, skupina Veter, Big Band Zagorje, Big band Kr' en band, Fossily Band idr).

Robert Humar


Svojo glasbeno pot je začel kot sedem letnik v glasbeni šoli Franc Šturm v Ljubljani. Že takrat ni maral pravil in je uspešno zaključeval letnike s preigravanjem znanih skladb Beatlov, Abba, Queen in podobnih. Ker je bilo v teh letih to nenavadno, so mu zaradi talenta pogledali skozi prste. Še danes je hvaležen svoji tedanji prof. klavirja Renati Bauer (znani slovenski orglistki), za možnosti preigravanja skladb, ki jih je izbiral sam. V 80ih letih je že preigraval z bendom znane uspešnice Aha, Depeche mode, Madone, Agropopa in drugih. V letih služenja v JNA pa se je lotil igranja bas kitare in novih ritmov juga. V 90ih letih je s svojim bandom BONTON posnel avtorsko ploščo, na kateri je bil večino skladb kot avtor glasbe. Z eno teh skladb (Sol na ustnicah) je bil band tudi sprejet na MMS mladi talenti. Kmalu po tem je združil moči v bivši uspešni avtorski skupini Supernova in skupaj so ustanovili 80s band, ki je 7 let uspešno koncertiral po Sloveniji in predstavljal pristni elektronski zvok tistih let. Pred nekaj leti se je pridružil skupini Rok'n'band na povabilo znanega basista Tomaža Repinca s katerim sta že sodelovala v Bonton-u in tako začel novo pot v svetu rock'n'rolla…